Vrei TIMP, RELAXARE și BANI? 

 

Învață cum să elimini stresul și să ai beneficii dintr-o pasiune! Îndrăznește să visezi…!

Citește despre PASIUNEA /HOBBYUL care îți prezintă etape esențiale pentru a te simți o persoană liberă și împlinită 

Marketing by

 

Dă, te rog, un SHARE pe Facebook, pentru a ajuta și alți prieteni!

Ce vei învăța și ce primești concret dacă te abonezi?

Despre Alina Carla Bratosin

Sunt părinte și în același timp, coach şi profesor! Sunt pasionată de flori!

Sunt autor,  iar acest minicurs sper să dezvăluie lucruri care să te inspire şi pe tine! Cum îți poti da seama dacă muncești eficient, astfel încât să simți împlinire?

Am scopul de a împărtăşi cu tine, multe din lucrurile care m-au ajutat să evoluez, să devin mai bucuroasă, mai relaxată, mai iubitoare, mai feminină,  mai empatică și mai armonioasă. Pe scurt – bucuroasă, liniștită, împlinită și fericită!

Sunt un coach ce vrea sa îţi fie ghid pe drumul către  bucurie, armonie şi către adevăratul tău sine și de ce nu, te pot învăța cum să câștigi cu resurse minime chiar și bani. Poți avea o afacere, folosindu-ți abilitățile dobândite. Fii creativ și liber!

Toată viața am făcut bani din hobby-urile/pasiunile mele și din ceea ce îmi place mie cu adevărat, dar cel mai mare beneficiu a fost că am găsit LINIȘTEA ȘI ECHILIBRUL INTERIOR

În 2012 am lansat un proiect educațional, care a oferit multor părinți și copii- suport în serviciile afterschool. De asemenea, am organizat tabere tematice și am conceput cursuri opționale ce au vizat educația formală și nonformală. Aceste proiecte mi-au adus satisfacții nenumărate, dar au fost perioade în care am resimțit un stres imens și lipsă de energie. Ocupată, stresată, implicată nonstop…Rezultatul a fost incapacitatea de a mă mai relaxa și detașa.

Toată viața am făcut bani din pasiunile/hobby-urile mele și din ceea ce îmi place mie cu adevărat.  Am regăsit în pasiunea pentru flori o resursă inepuizabilă de energie și de impuls spre acțiune. Am regăsit modalitatea de a mă relaxa și încărca, astfel încât să pot lua decizii pe măsura sufletului meu.Decizii care să mă facă să mă simt confortabilă cu mine.Asta îmi doresc să te învăț și pe tine prin acest  mini-curs pe care l-am inițiat. 

Transformă hobby-urile tale în TIMP, RELAXARE și BANI!

PRIMEȘTE  secretul și forța prin care poți avea: timp, spațiu personal, creativitate, bani, liniște, echilibru, iubire și bucuria de a dărui!

Citește  și învață cum să elimini stresul și să ai beneficii dintr-o pasiune! Îndrăznește să visezi…!

Marketing by

 

Dă, te rog, un SHARE pe Facebook!

Share