Despre mine


Sunt curios, deci invat! Caiet de activitati inte

„Viața e un mozaic! Pictorii suntem noi. Păcat, că unii păstrează monocromia, de mână cu monotonia! Dă culoare și sens vieții tale prin ceea ce faci! Ieși din rutină și din tipare! Fii jucăuș!”


„Viaţa înseamnă lumină! Lumina înseamnă culoare!
Tabloul vieţii îl colorezi TU, prin alegeri şi decizii personale! Lumina şi căldura o intensificăm împreună!”
https://www.youtube.com/watch?v=G2Erg48oCIM

Cine sunt eu!

Sunt o femeie care încă mai caută chei şi soluţii pentru a deveni cea mai bună versiune a mea ! Zilnic experienţele mă  updatează şi reconfigurează, în funcţie de stările şi emoţiile trăite.

Rolul meu!

În oricare rol – de soţie, de mamă,  de prietenă, de coach, de amică, de profesor, de formator etc. –  cheile descuie aceeaşi poartă: POARTA SUFLETULUI. Niciun rol nu e mai puţin important, dar ordinea şi echilibrul de azi spun că:

  • Sunt mamă şi am doi băieţi minunaţi, iar rolul de părinte se îmbină zi de zi cu cel de coach şi profesor!
  • Sunt implicată în diferite proiecte și lucrul cu persoanele de diferite vârste mă inspiră și în bussinesul pe care îl conduc!
  • Sunt autor,  iar acest site sper să dezvăluie lucruri care să te inspire şi pe tine!
  • Sunt în multe alte roluri, dar mai presus de toate sunt un om care-şi asumă acțiunile sale și relaţia EU-CEILALŢI!

Am acest site cu scopul de a împărtăşi cu tine, multe din lucrurile care m-au ajutat să evoluez, să devin mai bucuroasă, mai relaxată, mai iubitoare, mai feminină,  mai empatică şi mai armonioasă. Pe scurt –bucuroasă, liniştită, împlinită şi fericită!

Fericirea

Fericită în felul meu… Pentru că fericirea mea este doar a mea şi se măsoară doar prin ochii şi simţirile mele! De altfel bucuria, împlinirea sau fericirea mea, poate fi pentru tine un lucru banal şi invers! Suntem singurii care putem măsura cu propriile unităţi ceea ce trăim zilnic, iar ceea ce mi se întâmplă mie…e doar pentru mine!

Coaching

Sunt un coach ce vrea sa îţi fie ghid pe drumul către  bucurie, armonie şi către adevăratul tău sine.

Pe  poarta sufletului razele luminii pătrund și fac cale întoarsă spre exterior, pentru că bucuria trebuie să vină din interior spre exterior, pe calea emoţiilor. Fără emoţii riscăm să existăm, dar nu să trăim!

Alături de mine îţi vei clarifica aspecte pentru potrivirea cheilor în rolurile tale,
vei lua decizii şi  vei avea claritate pentru o viață plină de culoare. Vei elimina convingerile care te limitează şi vei urca SINGUR trepte spre succes, împlinire, iubire…

Paşi spre ÎMPLINIREA OBIECTIVELOR TALE! PAŞI PRINTR-O VIAŢĂ CU CULOARE COLORATE!

Pe scurt, sunt Carla Alina Bratosin, coachul tau de care ai nevoie!

5/5

SUNT FOCUSATĂ ȘI ORIENTATĂ PE REZULTATE, dar mai ales pe calatoria spre rezultate

CARTEA MEA DE VIZITĂ